søndag den 20. oktober 2013

Torske/lakse frikadeller m. Remouladesovs

FISKE FRIKADELLER MED TORSK OG LAKS





VI PRØVER SÅ VIDT MULIG AT SPISE FISK 1-2 GANGE OM UGEN, OG NU KAN MIN KÆRESTE OG JEG GODT LIDE ALT SLAGS FISK, SÅ DER SKULLE IKKE VÆRE NOGEN HINDRING I AT UNDGÅ DET, FOR DET ER ALTSÅ IKKE SÅ DYRT IGEN AT SPISE FISK SOM SÅ MEGET ANDET KØD :) I DAG FIK VI FISKEFRIKADELLER MED TORSK OG LAKS. JEG SYNES DE SMAGER AF LIIIDT MERE END ALM. FISKEDELLER :) 


FISKEFARS 

200 G TORSK 
200 G FERSK LAKS 
1 REVET LØG
1 ÆG 
SALT 
PEBER
1 SPSK MEL TIL AT SAMLE-
 DEJEN TIL EN FAST FARS 


FREMGANGSMÅDE:

BLEND ELLER KØR FISKEN IGENNEM EN KØDHAKKER.
 RØR FARSEN SEJ,RIV ET LØG 
OG RØR DET SAMMEN.
TILSÆT ÆGGET OG PEBER OG RØR 
DET GODT SAMMEN OG TIL SIDST 
LIDT MEL RØRES I. FORM OG STEG 
FRIKADELLERNE I LIDT SMØR OG OLIE. 
VI SPISER KOGTE KARTOFLER TIL OG 
REMOULADESOVS. REMOULADESOVS 
ER EN ALM. OPBAGT SOVS MED REMOULADE I :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar