tirsdag den 22. oktober 2013

Frisk pasta m. Svampefrikassé og pangasius

FRISK PASTA M. SVAMPEFRIKASSÉ OG PANGASIUS 


SÅ ER DET DEN FØRSTE FISKE DAG PÅ UGEN OG DET BLEV MED FISKEN PANGASIUS.
JEG PRØVER SÅ VIDT MULIG AT VI FÅR FISK 2 GANGE OM UGEN, SOM DE KLOGE JO MENER VI SKAL HAVE :) MEN DET GØR SKAM HELLERE IKKE MIG NOGET, DA JEG SYNES DET ER EN LÆKKER SPISE. HAR VALGT AT SERVERE FRISK SPINAT PASTA TIL, IKKE HJEMMELAVET, HAR PRØVET EN GANG AT LAVE HJEMMELAVET, MEN SAVNEDE MEGET EN PASTAMASKINE, DA DET ER MEGET HÅRDT AT STÅ MED I HÆNDERNE. 

2 PER.
INGREDIENSER :

2 PANGASIUS FILER 
SAFT FRA EN ½ LIME 
SALT 
PEBER

10-15 CHAMPIGNONER I SKIVER
3½ DL FLØDE
1 DL. MÆLK 
1 LØG
1 FED HVIDLØG
1 SPSK SMØR

FRISK PASTA 

 FREMGANGSMÅDE : 

MARINERE FISKEN I LIMESAFT OG KRYDDER MED SALT OG PEBER. 
RENS CHAMPIGNONER OG SKÆR I SKIVER OG KOM I EN GRYDE. SVITS DEM AF OG LAD VANDET  FORDAMPE VÆK. SNIT LØGET OG HVIDLØG I TERN OG SVITS MED I SMØRRET. HÆLD FLØDE I OG MÆLK OG LAD DET SMÅ KOGE. 

FISKEN BAGES I OVNEN PÅ 200 GRADER TIL DEN ER FÆRDIG, DU TJEKKE VED AT DELE DEN PÅ MIDTEN EFTER CA. 10-15 AFHÆNGER AF HVOR STORE DE NU ER. 

KOG PASTAEN SOM ANVISNING PÅ PAKKEN,  HVIS DU IKKE SELV LAVER DEN. ANRET PASTAEN I EN DYB TALLERKEN M. SVAMPENE OVEN PÅ OG DERNÆST FISKEN. VELBEKOMME :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar