onsdag den 23. oktober 2013

Spaghetti carbonara

SPAGHETTI CARBONARA 


DER FINDES ET UTAL AF MÅDER AT LAVE CARBONARA PÅ, MEN ER ER MIN MÅDE OG SÅDAN JEG ALTID HAR FÅET DEN OG SMAGER FANTASTISK SYNES JEG :) 
NU HAR JEG VÆRET I FRANKRIG ELLER NÆRMER PARIS OG SYNES IKKE DEN GÅR HELT VED SIDEN AF DET JEG FIK DER PÅ EN RESTAURANT. DEN ER HELLERE IKKE HELT FEDT FATTIG, SÅ HVIS MAN ER SART MED FLØDE SÅ SKAL MAN IKKE VÆLGE DENNE HER VERSION ;) 


INGREDIENSER 

SPAGHETTI TIL 2 PERSONER, SE ANVISNING PÅ PAKKEN OG HVIS DER STÅR TIL 4 SÅ DET HALVDELEN ;) 
HÅNDFULD REVET PARMESAN OST 
2 DL FLØDE 38 % 
4 ÆGGEBLOMMER ( PAST. BLOMMER) 
1 STOR LØG 
2 FED HVIDLØG 
1 PAKKE BACON TERN

FREMGANGSMÅDE 

STEG BACON PÅ EN PANDE.
SNIT LØGET OG HVIDLØG I TERN OG KOM NED TIL DE STEGT BACONTERN OG LAD DET STEGE MED TIL DET BLIVER GYLDENT. BRING SPAGHETTI I KOG OG KOG DET TIL DET ER AL DENTE. DEL BLOMMEN FRA ÆGGENE OG RØR DET SAMMEN MED FLØDEN OG SALT OG PEBER. VANDET HÆLDES FRA SPAGHETTIEN OG BACON,LØG OG HVIDLØG BLANDES I. ÆGGEMASSEN HÆLDES I OG PARMESAN, DER RØRES RUNDT I CA 5 MIN VED SVAG VARME TIL DET BLIVER CREMET OG SERVERES STRAKS I EN DYB TALLERKEN OG MED FRISK REVET PARMESAN OVER. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar