mandag den 21. oktober 2013

Rösti

KARTOFFEL RÖSTI 


DET SMAGER ALTSÅ BARE 10 GANGE BEDRE NÅR MAN SELV LIGE RIVER ET PAR KARTOFLER OG LØG TIL SÅDAN EN RÖSTI :) MAN KAN VÆLGE AT LAVE EN STOR RÖSTI SOM JEG HAR GJORD HER ELLER EN MASSE SMÅ. 


INGREDIENSER:

CA.300 G KARTOFLER 
1 REVET LØG
SALT 
PEBER
OLIE TIL STEGNING


FREMGANGSMÅDE :

RIV ALLE KARTOFLERNE GROFT OG PRESS VANDET UD.
RIV LØGET OG BLAND DET MED DE REVET KARTOFLER
OG SALT OG PEBER. 
KOM EN DEL OLIE PÅ EN PANDE OG OG PRES DE REVET KARTOFLER SAMMEN 
OG TRYK HELT FLAD. STEG DEN CA. 10-15 MIN PÅ HVER SIDE, MAN KAN ALTID LIGE GIVE DEN 5 MIN I OVNEN HVIS MAN IKKE ER SIKKER PÅ DEN HAR FÅET NOK INDEN I. 
NÅR DU SKAL VENDE RÖSTIEN KAN DU TAGE EN TALLERKEN OG SÆT NED OVER OG VEND DEN RUNDT OG SÅ SÆT DEN FORSIGTIG TILBAGE IGEN PÅ DEN ANDEN SIDE. 


VELBEKOMME :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar