POSERET ÆG TIL MORGENMAD
JEG KAN VIST IKKE KOMME UDENOM AT VI SPISER MEGET ÆG HER OPPE, ISÆR TIL MORGENMAD :) DET KAN VÆRE BLØDKOGT ÆG, SCRAMBLED, POSERET, RØRÆG, SPEJLÆG ELLER ÆGGEMUFFINS :)
NOGEN TROR DE ER SVÆRE AT LAVE, ALTSÅ POSERET ÆG, MEN DET ER DE IKKE, SYNES JEG :) dET ER BARE AT BRINGE NOGET VAND I KOG I EN STOR GRYDE MED EN LILLE SJAT EDDIKE OG SÅ SKAL DE OP OG KOGE. OG SÅ PLOPPER DU BARE ÆGGET I EN SUPPESKE ELLER LILLE SKÅL. RØR HURTIG RUNDT I VANDET MED ET PISKERIS OG SÅ HÆLDER DU FORSIGTIG ÆGGET NED MIDT I VANDET OG LADER ÆGGET SAMLE SIG, EFTER 2-3 MIN FISKER DU ÆGGET FORSIGTIG OP MED EN HULESKE :)
NÅR JEG SKAL LAVE FLERE SØRGER JEG FOR DE LIGGER KLAR SOM PÅ BILLEDET. DU KAN SAGTENS LAVE DEM ALLE I EN GRYDE MED CA.10 SEK. MELLEMRUM NÅR DU HÆLDER DEM I, SÅ DE IKKE HÆNGER SAMMEN.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar