søndag den 6. oktober 2013

Fiskefrikadeller m. Grøn remoulade

Fiskefrikadeller m. Grøn remoulade 


Fik den her fantastiske opskrift af min svigerfar, og er helt vild med den grønne remoulade til fiskefrikadellerne. Der er så meget smag i den fra krydderurterne, at der næsten står sund i panden på mig efter sådan en omgang :) 



Grøn remoulade:

1 dl krydderurter, fx persille, dild, kørvel og purløg1 dl creme fraiche, 9 %1 spsk sød sennep75 g finthakket picklessalt og peber       

                                                                          Hak krydderurterne og kom dem i en blender sammen med 1/2 dl creme fraiche. Blend det til en grøn creme. Rør cremen med resten af creme fraichen sammen med sennep og pickles. Smag remouladen til med salt og peber.


Fiskefrikadellerne har jeg brugt 

1 fiskefars 
250 g laks skåret i tern 
1 revet løg
1 æg
1 dl mælk
2½ spsk. mel 
salt og peber 
olie til stegning                     

 Alle ingredienserne skal bare blandes som var det en alm. frikadellefars  du laver og så små stykker laks i tern blandes i. 
Til stegning bruger jeg gerne olie da de giver dem en lidt mere sprød skorpe . 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar