Fiskefrikadeller m. Grøn remoulade
Fik den her fantastiske opskrift af min svigerfar, og er helt vild med den grønne remoulade til fiskefrikadellerne. Der er så meget smag i den fra krydderurterne, at der næsten står sund i panden på mig efter sådan en omgang :)
Grøn remoulade:
1 dl krydderurter, fx persille, dild, kørvel og purløg1 dl creme fraiche, 9 %1 spsk sød sennep75 g finthakket picklessalt og peber
Hak krydderurterne og kom dem i en blender sammen med 1/2 dl creme fraiche. Blend det til en grøn creme. Rør cremen med resten af creme fraichen sammen med sennep og pickles. Smag remouladen til med salt og peber.
Fiskefrikadellerne har jeg brugt
1 fiskefars
250 g laks skåret i tern
1 revet løg
1 æg
1 dl mælk
2½ spsk. mel
salt og peber
olie til stegning
Alle ingredienserne skal bare blandes som var det en alm. frikadellefars du laver og så små stykker laks i tern blandes i.
Til stegning bruger jeg gerne olie da de giver dem en lidt mere sprød skorpe .
Ingen kommentarer:
Send en kommentar