mandag den 14. oktober 2013

Grøn karry kylling

GRØN KARRY KYLLING


Ja grøn ser den altså ikke ud, lidt fra broccoli, men grøn karry er ikke grøn ;) Havde lyst til en gryderet med kylling og ville prøve noget andet end det med paprika og en masse fløde, så det blev til grøn karry kylling. 


OPSKRIFT

450 g kylling i tern 
2 spsk. grøn karry pasta 
2 spsk. olie
1-2 dåser kokosmælk 
4 spsk fiskesauce 
1 spsk limesaft 
1 spsk oalmesukker eller rørsukker
100 g bambus
4 kaffirlimeblade 
100 g broccoli 


FREMGANGSMÅDE

Kom olie i en gryde og varm op og tilsæt grøn karry. svits det af hurtig og tilsæt kyllingen og steg det med. Kokosmælk hældes i og det koges hurtig op i 5 min og bambusskud, fiskesauce,kaffirlimeblade og limesaft kommes i og der røres. lad det stå og simre ca. 15 min og tilsæt de små buketter broccoli og lad det simre 5 min. Jævn retten med majsstivelse til du synes den får den rette tykkelse. Ris spises til :) 




 












Ingen kommentarer:

Send en kommentar