lørdag den 5. oktober 2013

Hytteost med rødbeder

Hytteost med rødbeder


Hytteost med rødbeder er en lille og hurtig salat fik den sammen med pide i dag og synes også man kan spise den for sig selv bare med et styk lækkert brød :) 


3 små rødbeder                                Vask rødbederne grundigt. Kom dem i en gryde, 
                                                         hæld vand ved og kog dem i ca. 45 min. eller til de 
250 g hytteost                                  er møre. Hæld vandet fra og hæld iskoldt vand 
                                                         over rødbederne - så slipper skindet lettere. Skær 
2 tsk. akaciehonning                        top og rod af og flå skindet af. Lad rødbederne 
                                                        køle lidt af. Skær dem i små tern.
                                                          Rør akaciehonning sammen med hytteosten 
                                                         og vend rødbedeternene i. Smag til.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar