OM

Hvem er jeg 

Jeg hedder Sidsel Jensine Kristensen Worm, et lidt langt navn, men sådan er det når man skal
opkaldes efter sine oldemødre :) Jeg er 27 år og er en august pige. Jeg er født og opvokset på Nykøbing Mors en lille ø oppe i Nordjylland. Er oprindelig fra landet af hvor vi havde høns,duer,gæs og en helt masse katte hist og pist og vi havde et lille styk jord hvor vi dyrkede vores egne kartofler og grønsager. Min far havde et stort drivhus gemt oppe bag haven ved alle hindbær, ribsbuskene og frugt træerne og ved siden af havde han sit sted han røg sine fisk som han kom hjem med når han havde være ude og fiske. Så vi havde vores egen lille "bondegård" . Så jeg har altid være med ude som helt lille og hjælpe til i haven med at dyrke grønsager og finde æg i hønsehuset. 

Jeg elskede at være i køkkenet sammen med min mor, især når der skulle bages var jeg gerne til stede, men spiste altid den rå dej til bollerne :) Vi syltet meget og kogte saft fra hyldebærene fra haven og stikkelsbær blev også brugt selvom jeg synes de var nogle sære nogen, nok fordi jeg altid kom til at spise dem når de var "sure". 

Min far var engang skibskok på et stort "krigsskib" som sejlede frem og tilbage til Grønland, så må have det med at være i køkkenet fra både min mor og far :) 

Her og nu

Nå nu til nutiden, jeg bor ikke på landet mere, men midt i Randers på 4 sal med udsigt ud over det meste af Randers og gudenåen. Her oppe elsker jeg at stå i mit lille køkken og lave mad, sylte, bage og kreerer en masse lækkert. Elsker at bruge grønsager da man kan lave en masse spændende ud af dem, nu har jeg også været vegetar engang, så skulle jo finde ud af hvordan jeg kunne lave en masse forskelligt så det ikke gik hen og blev kedeligt at spise, som mange ofte tror at vegetar lever kedeligt,  at de bare skal have en tør salat eller gulerod og tygge i, men sådan er det slet ikke!.
Vi kan godt lide at spise sundt med masse grønsager, jeg sparer hellere ikke altid på smør og fløde når jeg kreerer noget. Min kæreste som er min smagsdommer er en af de heldige til at spise det jeg laver. Ellers så når jeg sylter en masse forærer jeg gerne nogle glas til de nærmeste :) 

Det må vist være nok om mig, men kig endelig omkring i min blog, måske finder du noget til kaffen eller andet spændende :) 


2 kommentarer:

 1. Hej Sidsel - dejlig side med masser af gode opskrifter og råd - fortsæt du dit kæmpe arbejde herinde - tak for kigget og fortsat god uge til dig
  Venlig hilsen
  Sus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sus,
   Tusind tak skal du have, og ja jeg tror ikke jeg stopper med at blogge om lækker mad og søde sager foreløbig :)

   Venlig hilsen
   Sidsel

   Slet