tirsdag den 15. oktober 2013

Tomatiseret hvidkålssuppe

TOMATISERET HVIDKÅLSSUPPE





Det her er en suppe man kan fryse ned og tage op når det skal være hurtig, nemt, en dag man ligger syg eller vejret bare er trist udenfor og bare er en suppe dag :) Ellers kan man også bruge den som en del af en kur hvis man laver en kæmpe potion og spiser den over flere dage. Man kan lave forskelligt med den fra gang til gang ved at tilsætte linser, kyllinge stykker, hvide bønner, kødboller eller pasta og ris :) Så den behøver ikke at ligne den samme suppe hvergang :) 


Til suppen skal du bruge 
 4 løg
 5-6 bladselleri
 1 fed hvidløg
 2 spsk olie
 1 hvidkål eller 3/4 del af den
 2 grønne peberfrugter
 3-4 gulerødder
 2 d hakket tomat 
 1-1½ d tomatpuré
 100 g grønne ærter 
 Salt 
 Peber

FREMGANGSMÅDE:

Der skal bruges en stor suppegryde!
 Løg, hvidløg, bladselleri, gulerødder og peberfrugter skæres i tern og svitses med olie, hvidkål snittes tyndt og steget sammen med i ca. 5 min og så hældes der kogende vand i til det næsten dækker kålen. Lad det simre 10-15 min og så kom hakket tomat og tomatpuré i og lad det yderlig stå og simre 15-30 min og smages til med salt og peber. ærter kommes i og lad der yderlig varme 5 min ca. Brød spises gerne til :) 


              De er små stykker pasta vil man også kunne komme i suppen eller andre :) 


                              Drengende ville gerne have suppehorn i deres suppe, så det fik de :) 
                           Jeg til satte også lidt chili, det gav en god varme i kroppen og så med brød til. 
                                                                 Velbekomme 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar