mandag den 21. oktober 2013

Kartoffelsuppe

KARTOFFEL SUPPE M. RISTET BACON


FALD OVER DETTE FINE SYN I SUPERMARKEDET, AF EN HELT MASSE FINE KARTOFLER I ALLE MULIGE SJOVE FARVER OG FORMER  :)
DET GODE VED AT DET ER BLEVET EFTERÅR OG SNART VINTER ER ALLE SUPPERNE MAN KAN SIDDE OG HYGGE MED, MENS DET REGNER OG BLÆSER UDENFOR :)
I DAG FIK VI KARTOFFELSUPPE M. RISTET BACON.


INGREDIENSER :

1 KG KARTOFLER
3 PORRER
50 G. SMØR
1 L HØNSEBOUILLON
4 DL. SØDMÆLK
BACON
SALT
PEBER



FREMGANGSMÅDE:

SKRÆL KARTOFLER OG SKÆR DEM I SMÅ TERN. RENS PORRERNE OG SKÆR DEM I RINGE.
KOG KARTOFLERNE OG PORRERNE MØRE I EN STOR SUPPEGRYDE MED HØNSEBOUILLON . BLEND SUPPEN HELT CREMET OG TILSÆT SMØR OG MÆLK. VARM DET HURTIGT OP IGEN OG SMAG TIL MED SALT OG PEBER.
RIST BACON SPRØD PÅ EN PANDE OG SERVER OVEN PÅ SUPPEN.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar