søndag den 13. oktober 2013

Spinatpandekager


      LÆKRE SPINATPANDEKAGER MED 
      STEGT LAKS OG FRISK GRØNT



Er helt tosset med de her pandekager med spinat og så frisk grønt i og stegt laks. Synes de er lidt mere lækre når man pifter dem op med lidt farve fra grønsager. Det bare en alm. mandpandekagedej hvor der er tilføjet frisk hakket spinat. Er sikker på at andre revet grønsager også vil være lækkert i dejen, så som gulerødder eller hakket tomater.


Til 4 pandekager :

4 dl mælk
2 æg
4 dl mel
lidt salt

150 g frisk snittet spinat
2-3 lakse stykker
tomater
frisk spinat
agurk
flødeost (buko krydderurter eller pikant)

FREMGANGSMÅDE:

Jeg starter altid med at komme mel i en skål og så slår jeg et æg i af gangen og pisker og så tilsætter jeg lidt mælk lidt efter lidt, så undgår jeg der kommer klumper i dejen. lidt salt kommes i og den snittet spinat.
Bag pandekagerne og hold dem varme.

Krydder laksen med salt og peber og steg på panden med lidt olie og smør. Pluk laksen i små stykker når du har stegt den.

Smør din pandekage med flødeost og fordel friske spinatblade ud over. Kom små stykker tomat og agurk på og laksestykkerne og rul din pandekage sammen :)

Velbekomme



Ingen kommentarer:

Send en kommentar