søndag den 27. oktober 2013

Banankage med kanel

BANANKAGE MED KANEL.

ER IKKE DEN HELT STORE BANANKAGE ELSKERE, MEN MED KANEL SMAGER DEN FAKTISK RIGTIG GODT! 


INGREDIENSER                                                      FREMGANGSMÅDE 

190 G SMØR                                                     RØR SUKKER OG SMØR BLØDT.
300 G SUKKER                                                RØR ET ÆG I AD GANGEN.
3 ÆG                                                                  BLAND MEL,BAGEPULVER SALT OG VANILJE
360 G MEL                                                        OG RØR DET SKIFTEVIS I MED KERNEMÆLK.
½ TSK SALT                                                     TILSÆT DE MOSET BANANER.  
3 TSK VANILJESUKKER                                BLAND SUKKER OG KANEL SAMMEN.
3 TSK BAGEPULVER                                      HÆLD HALVDELEN AF DEJEN I EN SPRINGFORM
4 ½ DL KERNEMÆLK                                    DRYS KANELSUKKERE UD OVER OG HÆLD DEN
3 MODNE BANANER                                    SIDSTE DEL AF DEJEN OVER.

80 G SUKKER                                                BAG KAGEN MIDTEN AF OVNEN PÅ 175 GRADER
1 SPSK KANE                                               I CA. 1½ TIME ELLER TIL DEN ER FÆRDIG BAGT
                                                                        INDEN I, KAN DU TJEKKE MED EN TANDSTIK I 
                                                                       MIDTEN OG DER SIDDER DEJ FAST. 


SUPER GOD SØNDAG TIL JER DER UDE, NU VIL KÆRESTEN OG JEG HYGGE MED KAGE MENS DET REGNER UDENFOR OG DET ER TRIST OG GRÅ :) 

1 kommentar:

  1. Hvordan kan jeg vide, hvilken en af de forskellige målte g sukker som jeg skal bruge først og til hvad :) ?

    SvarSlet