DET BLEV TIL EN GANG KYLLEDELLER MED BAGTE RODFRUGTER
DET VAR MENINGEN VI SKULLE HAVE KYLLINGMEDISTER, MEN SYNES IKKE DET LIGNEDE NOGET SOM JEG HAVDE LYST TIL AF LIGE VEL :( SÅ DET BLEV TIL EN OMGANG SMÅ KYLLINGFRIKADELLER OG BAGTE RODFRUGTER
KYLLINGE FRIKADELLER
1 PAKKE HAKKET KYLLINGKØD
1 ÆG
SALT
PEBER
1-2 SPSK MEL
½-1 DL MÆLK
1-2 TSK TØRRET BASILIKUM
1 REVET LØG
1 PRESSET HVIDLØG
FREMGANGSMÅDE
1 PAKKE HAKKET KYLLINGKØD
1 ÆG
SALT
PEBER
1-2 SPSK MEL
½-1 DL MÆLK
1-2 TSK TØRRET BASILIKUM
1 REVET LØG
1 PRESSET HVIDLØG
FREMGANGSMÅDE
- RØR KYLLINGKØD SEJ MED SALT
- TILSÆT ÆG, REVET LØG,HVIDLØG,PEBER OG BASILIKUM OG BLAND DET GODT
- KOM MEL I OG RØR DET SAMMEN
- TILSÆT MÆLK OG BLAND DET GODT
- LAD DET STÅ OG TRÆKKE 10-15 MIN
- FORM DEM MED EN SKE SMÅ ELLER STORE OG STEG DEM I OLIE
BAGTE RODFRUGTER
EN POSE BLANDET RODFRUGTER ELLER GULERØDDER, PASTINAKKER, RØDBEDER, BAGKARTOFLER OG RØDLØG
2 SPSK OLIE
1 TSK SENNEP
1 SPSK AKACIEHONNING
1½ TSK TØRRET TIMIAN
SALT
PEBER
FREMGANGSMÅDE
Ingen kommentarer:
Send en kommentar