DET ER HVAD MENUEN BESTOD AF I DAG, SKINKESCHNITZEL MED ÆRTER.
MEGET LET OG SIMPELT AT LAVE :)
INGREDIENSER
SKINKESCHNITZLER
2 ÆG
RASP
SALT
PEBER
FREMGANGSMÅDE
- KOM ÆG OP I EN DYB TALLERKEN OG PISK DET LET MED SALT
- KOM RASP I EN DYB TALLERKEN MED SALT OG PEBER
- FØRST VENDER DU SKINKESCHNITZLER I ÆG OG DERNÆST RASP. SØRG FOR DER ER EN JÆVN FORDELING AF RASP OVER DET HELE. NOGEN VENDER DEM EN GANG TIL I ÆG OG RASP FOR AT FÅ EN MERE SPRØD PANERING, MEN SYNES NU STADIG DE BLIVER DEJLIG SPRØDE :)
- STEG DEN I VARM SOLSIKKEOLIE ELLER RAPSOLIE TIL DE ER GYLDENBRUNE PÅ BEGGE SIDER. SERVER DAMPET ÆRTER TIL OG MÅSKE NOGET BÅDKARTOFLER I OVNEN OG EN GOD LÆKKER SOVS :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar