SMÅ FORLORENHARER MED BØNNESALAT OG COUSCOUS
INGREDIENSER TIL FORLORENHARE
1 PAKKE HAKKET SVIN/KALV
1 FINTHAKKET LØG
½ DL MÆLK
½ DL RASP
SALT
PEBER
1 PAKKE BACON
FREMGANGSMÅDE
- RØR KØDET SEJT MED SALT
- TILSÆT DET FINSNITTET LØG
- TILSÆT ÆG OG RØR GODT SAMMEN
- MÆLK HÆLDES I OG RØRES SAMMEN
- RASP OG PEBER RØRES I
KOM TO SKIVER BACON UD PÅ EN BAGEPLADE MED BAGEPAPIR .
TAG NOGET FARS OG FORM TIL EN TYK SMAL PØLSE SOM PASSER I BREDTEN AF BACONEN OG SÆT FOR ENDEN OG SÅ SKAL DE BARE RULLES STRAMT SAMMEN :)
DE STEGES I OVNEN I CA.35-40 MIN PÅ 200 GRADER OG TIL BACONEN ER SPRØD
BØNNESALAT
CA. 150 G BØNNER, BLANCHERET I 3 MIN
8-10 CHERRYTOMATER SKÅRET I HALVE
DRESSING
1½ SPSK EDDIKE
½ TSK SENNEP
1½ SPSK OLIE
½ FINSNITTET HVIDLØG
1 SPSK AKACIEHONNING
SALT
PEBER
BLAND DRESSINGEN OG MIX DET MED BØNNERNE OG CHERRYTOMATERNE
OG SÅ LAVEDE JEG EN POTION COUSCOUS TIL
Ingen kommentarer:
Send en kommentar