Super simpel og lækker rejemad
Det er en af de dage det godt må være lidt nemt, men stadig lækkert i en fart :) En lidt anderledes rejemad en den vi kender med majonæse, så har den her fået lidt grønt i bunden som er avocado og en lækker syrlig dressing med dild og så en skefuld stenbiderrogn.....BUM.
Rejemad 2 personer
1 moden avocado, skåret i skiver
Rejer, drænet vægt 200 g, eller frisk pillet
4 tsk rød stenbiderrogn
2 rug klapper, skåret over til 2 halve til hver.( Alm. Rugbrød kan også bruges, dog skal det ikke ristes så!)
Dressing
3 spsk cremefraiche 18 %
3 spsk citronsaft
1 tsk tørret dild, eller 2 spsk frisk hakket
lidt salt og friskkværnet sort peber
Dræn vandet fra rejerne.
Skær rug klapperne over og rist dem på en brødrister eller i ovnen til de bliver sprøde.
Bland dressingen sammen og smag den til.
Skær avocadoen midt over og fjern stenen og skrællet, skær den i skiver.
Kom lidt dressing ud på de halve stykker brød, anret avocadoen, rejerne dressing og stenbiderrogn og server med en lille skive citron til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar