Chili cin carne
Så stod menuen på lækker stærk chili cin carne baseret på Soy4you. Intet kød! Det smager fantastisk og hvis man bare sørger for at få de mængder krydderier der skal i så det smager af en masse, så kan man faktisk ikke smage forskel på om der er anvendt hakket oksekød eller Soy4you.
Her kommer min udgave af chili cin carne, der er mange måde de kan laves på, chokolade, kanel og mange andre lækre ingredienser og hvad man har lyst til at spise det sammen med er også forskelligt. Nogen spiser det som det er alene og så måske med tortillas eller nachos til. Jeg kan godt lide at spise ris til mit :)
Chili cin carne (4 personer)
1 pose Soy4you (mørkt)
1 mellemstort løg, skåret i tern
2 spsk. solsikkeolie
2 fed hvidløg, hakket fint
1 rød peber, skåret i tern
1 d. tomatpuré
1 d. hakket tomat
1 d. Røde kidneybønner
1. d bønner i tomat
2 tsk stødt spidskommen
1 tsk paprika rose
1 tsk. stærk chili pulver, eller smag det til som du kan lide det og evt. med lidt frisk hakket chili også
1 dåse vand, brug dåsen fra de hakket tomater
1½ grønsags bouillonterning
salt & peber
Snit løg og hvidløg og svits det af i en stor gryde i olien.
Tilsæt tomatpuré og lad det svitse med 1 minut, tilsæt hakket tomater, vand, rød peber og grønsagsterning og lad det simre 2 minutter.
Tilsæt hele posen med Soy4you og lad det simre i 5 minutter imens du rør rundt.
Tilsæt alle krydderierne og smag det til med chili til du får den så stærk du kan lide den.
Til sidst kommer du alle bønnerne i og lader det varme op på middelvarme i 10 minutter, mens du rør lidt i det. Smag til med salt og peber
Ingen kommentarer:
Send en kommentar