tirsdag den 29. april 2014

Majspandekager

Fyldte gratineret majspandekager 

Stod med en rest millionbøf og en super lækker tomatsovs fra forleden da jeg lavede pizza, hvorfor ikke blande de to ting sammen og lave en lækker krydderet kødsovs. Har en helt masse bønner i skabet så der kom også lige sådan en dåse røde kidney bønner i og så havde jeg næsten en chili con carn :) Og så lavede jeg nogle lækre majspandekager og fyldt det i dem og med lidt rester af ost på toppen og i ovnen. Sådan kan man nemlig også bruge sine rester her sidst på måneden :) 


Majspandekager 8-10 stk (tynde) 

2 æg 
3 dl mælk 
50 g majsmel
100 g mel 
1 tsk salt 
1½ tsk sukker 
1 spsk olie 

Bland alle de tørre dele sammen og pisk et æg ad gangen i. 
Tilsæt lidt mælk af gangen til det hele slipper op og du har fået en fin og ens konsistens. 
Sæt dejen på køl i ½ time og rør rundt i den når du skal bruge den, da majsmelet synker til bunden. Kom lidt smør på en varm pande og bag nogle tynde pandekager. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar