onsdag den 9. april 2014

Fastedag nr. 7

Så er vi ved at runde fastedag nr.7 


I denne her uge altså på søndag har jeg rundet den første måned på 5:2 kur og holdt 8 fastedage. Synes ikke det har været så svært at holde de fastedage, det mere det med at være kreativ og finde på hvad man skal lave at spise. Men det har da lykkedes mig at lave en masse, som har smagt utrolig godt. I dag fik jeg den her grønne smoothie til morgenmad. Det er lidt af en energibooster og kræver lidt mod at drikke sådan en hel potion. Ellers skulle jeg skære lidt ned på ingefæren næste gang. Har en ånde der siger INGEFÆR. Men den er meget forfriskende. Men vil råde dig til at smage den til lidt af gangen med ingefær. 

Grøn smoothie ( 200 kcal) 

1 Håndfuld frisk spinat ( 30 g ) 
1 Avokado lille eller ½ af en stor ( 90 g )  
½ Æble ( 50 g ) 
Saft af 1 lime 
Smag til med ingefær 

Skær det hele i små stykker og blend det sammen med limesaft. Spæd den op med lidt vand til du får den konsistens du nu synes din smoothie skal have.


Aftensmaden bestod af spicey chicken spyd med grønt 
Til 2 personer (270 kcal pr.person) 

300 g Kyllingekød

Marinade:
2 fed hvidløg
1 spsk. revet frisk ingefær
saft af ½ lime
1 spsk Olivenolie
½ tsk Stødt spidskommen
1 tsk sød paprika eller alm.
½ tsk cayennepeber

Tilbehør: 
1 rød peberfrugt
½ agurk

hak hvidløg, riv ingefær og kom det i en skål sammen med resten af ingredienserne. Skær kyllingen i stykker på 2x2 cm og kom dem i marinaden. Lad det trække i ca. 1 time. Kom kyllingestykkerne på 6 spyd og sæt dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Anret spydene sammen med grønsagerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar