torsdag den 10. april 2014

Citron-frikadeller

Citron-frikadeller med spaghetti 

Super lækre krydret citron frikadeller. Lidt anderledes end hvad man er van til, der kan både bruges svinekød eller kyllingekød. Jeg har valgt at bruge hakket kyllingekød. 

Citron-frikadeller m. spaghetti 

2 spsk rasp 
1 pakke hakket kyllinge, kalkun eller svinekød 
1 usprøjtet citron 
Et bundt persille 
1 tsk timian 
2 spsk revet parmesanost 
salt og peber 
3 spsk. mel 
1 spsk olie/smør til stegning 
150-200 g spaghetti 
300- 500 g broccoli 
75 g flødeost naturet 

Tilbehør: Revet parmesanost 

Rør farsen sej med salt. Hak persillen fint, riv 1 tsk citronskal og bland det i farsen sammen med peber, timian, rasp, 1-2 spsk citron saft og parmesanost. Form farsen til nogle små kugler og vend dem i mel og Steg dem på panden med olie/smør. Sat noget vand til at koget med lidt salt og olie i. Kom spaghetti i vanden og kog dem som anvist på pakken, de sidste 3-4 minutter kommer du buketter af broccoli i og lader dem koge med. Når de har kogt færdig hælder du vandet fra og smelter flødeosten der i. Anret på en tallerken og drys med revet parmesanost. 

2 kommentarer:

  1. Nøøøøøj, de ser godt nok lækre ud - de skal helt sikkert prøves i påsken (Y) TAK for opskriften <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Det skal du være velkommen til :) Det dejligt at prøve nogle nye og anderledes frikadeller end dem man er van til :)

      Mvh. Sidsel

      Slet