søndag den 6. april 2014

Kyllinge-frikadeller

Kyllinge-frikadeller m. Kold kartoffelsalat

Har efterhånden lavet en del kyllinge-frikadeller og de smager lige godt allesammen også de her er også super gode og fyldt med smag. Det er også velegnet til frokost kolde eller på madpakken. 
Er også sikker på at børnene er vilde med dem :) Og ja så er de jo fyldt med grønsager. 

Kyllinge-frikadeller 15 stk.

500 g Hakket kylling 
1 Lille løg, revet 
3 Små gulerødder, fint revet
1 tsk. Salt 
2 tsk. Oregano 
1 spsk Tomatpuré 
1 spsk Jomfruolivenolie 

Rør kyllingefarsen sej med salt. Riv løg og gulerødder og tilsæt tomatpuré og oregano, bland det godt sammen og sæt det på køl i ca.15 min. Du kan bage dem i ovnen eller stege dem på panden med lidt olie. Eller du kan forme dem på nogle spyd og grille dem. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar