Svensk pølseret
Aftens menu stod på lækker svensk pølseret, det ikke så tit det kommer på bordet her, men kæresten havde lyst til det så det kom på madplanen :) Det også super let og hurtigt at lave, så skal der laves noget i en fart kan man sagtens lave svensk pølseret :)
Ingredienser
Ca.10-12 store kartofler
1 pakke røde pølser ca.8 stk
1 pakke røde pølser ca.8 stk
1 Stort løg
1 d Tomatpure, 140 g
½ tsk Karry
1½ tsk Paprika
3½ dl Madlavningfløde 18 %
1½ spsk Olie
Salt
Peber
Skræl og skær kartoflerne i små tern og kog til de er mør i letsaltet vand. Når de er færdig hælder du vandet fra. Kom olie i en stor gryde og svits løg til de er fine og klare, så tilsætter du pølsestykker og svits dem med. Tilsæt karry og lad det svitse 1 min og kom tomatpuré i og dernæst fløden. Tilsæt paprika og lad det simre 5 min og smag til med salt og peber. Vend forsigtig kartofler der i og varm det op i 10 min ca. Rør forsigtigt rundt så kartoflerne ikke bliver most, men pas også på det ikke brænder på. Drys evt. nyklippet purløg over
Ingen kommentarer:
Send en kommentar