onsdag den 19. marts 2014

Svensk pølseret

Svensk pølseret 


Aftens menu stod på lækker svensk pølseret, det ikke så tit det kommer på bordet her, men kæresten havde lyst til det så det kom på madplanen :) Det også super let og hurtigt at lave, så skal der laves noget i en fart kan man sagtens lave svensk pølseret :) 

Ingredienser 

Ca.10-12 store kartofler 
1 pakke røde pølser ca.8 stk
1 Stort løg
1 d Tomatpure, 140 g 
½ tsk Karry
1½ tsk Paprika 
3½ dl Madlavningfløde 18 % 
1½ spsk Olie
Salt
Peber 

Skræl og skær kartoflerne i små tern og kog til de er mør i letsaltet vand. Når de er færdig hælder du vandet fra. Kom olie i en stor gryde og svits løg til de er fine og klare, så tilsætter du pølsestykker og svits dem med. Tilsæt karry og lad det svitse 1 min og kom tomatpuré i og dernæst fløden. Tilsæt paprika og lad det simre 5 min og smag til med salt og peber. Vend forsigtig kartofler der i og varm det op i 10 min ca. Rør forsigtigt rundt så kartoflerne ikke bliver most, men pas også på det ikke brænder på. Drys evt. nyklippet purløg over 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar