torsdag den 27. marts 2014

Fastedag nr. 4

Så blev det skam også fastedag nr. 4 

Så fik vi startet morgen med en dejligskål havregrød, har fået det engang før på min første fastedag, men det skulle gå lidt hurtig i dag og så er den så dejlig mættende :) Opskriften kan ses (herTil aftensmaden stod den på en lækker tunsalat med et æg og knækbrød. Jeg synes det er vigtig, at selvom der ikke er så meget mad at jeg stadig får noget fiber og protein, det synes jeg formår at få ind i maden :) 
Tunsalat ( Ialt til 2 personer: 436 kcal- pr. potion: 268 kcal 

140 g Tun i vand, 1 dåse 
130 g tomat, ca.2 stk, små tern
50 g løg, finhakket
20 g cremefraiche 18% 
50 g gulerod i små tern
2 æg  
2x 15 g Knækbrød på 50 kcal stk. 

Kog æggene i 10 min og lad dem køle af inden du piller dem. Skær alle grønsagerne ud i tern og bland dem sammen med tun, cremefraiche. salt og peber. pil æggene og dem dem hver i 4 dele. 

2 kommentarer:

 1. Hey Sidsel:
  Når du skriver en opskrift, som er til 2 per. hvordan regner jeg så ud, hvad en person må få af kalorier???? Skal jeg halvere de opskrifter som er til 2 per. eller hvordan??????
  Mvh Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten :)

   Jeg skriver som regel hvor mange kalorier der er i hele måltidet og hvad der er i pr. potion. Så oppe i min tunsalat har jeg skrevet at der er 436 kcal og hvis man deler den potion i to så er der 268 kcal til hver. Så jeg laver retten og vejer lige meget af til hver potion :)
   Håber du forstår :)

   Mvh. Sidsel

   Slet