mandag den 17. februar 2014

Hindbær/kokos muffins


STORE LÆKRE MUFFINS FYLDT MED HINDBÆR OG KOKOS 

HAVDE ET PAR POSER FROSNE HINDBÆR I FRYSEREN SOM JEG SYNES VAR PÅ TIDE AT DE BLEV BRUGT :) OG DET SYNES KÆRESTEN VIST OGSÅ ;)
SÅ DER BLEV BAGT NOGLE DEJLIGE STORE MUFFINS MED HINDBÆR OG KOKOS, MEN FIK OGSÅ LIGE LEGET MED NOGLE ANDRE SLAGS SOM NOK KOMMER IND SENERE NÅR JEG HAR FÅET SKREVET OPSKRIFTEN FÆRDIG :) MEN KAN RØBE AT DET ER NED ENGELSK LAKRIDSPULVER :)



INGREDIENSER 
(12 STK)

250 G MEL
1½ TSK BAGEPULVER
125 G SMØR
125 G SUKKER
1 DL MÆLK, GERNE SØDMÆLK
2 ÆG
KORN FRA 1 VANILJESTANG, ELLER 1½ TSK VANILJESUKKER
150 G FROSNE HINDBÆR
2 DL KOKOSMEL


FREMGANGSMÅDE 


  • VARM MÆLKEN OP I EN GRYDE MED KORN FRA VANILJESTANGEN OG STÆNGERNE I 5 MIN OG FJERN DE HELE STÆNGER. LAD DET KØLE AF 
  • BLAND MEL OG BAGEPULVER I EN STOR SKÅL 
  • TILSÆT BLØD SMØR I SMÅ TERN OG PISK DET SAMMEN
  • TILSÆT SUKKER OG DEN LUNKEN MÆLK OG PISK DET SAMMEN
  • PISK ET ÆG I AF GANGEN
  • VEND HINDBÆR OG KOKOSMEL I DEJEN
  • KOM PAPIRS MUFFINSFORME I EN MUFFINSBAGEFORM, FYLD DEM LIDT OVER HALVDELEN OP MED DEJ 
  • BAG DEM I EN FORVARM OVN I CA. 35-40 MIN PÅ 200 GRADER 
  • TJEK EFTER MED EN TANDSTIK OM DET SIDDER DEJ PÅ NÅR DU STIKKER DEN NED I MIDTEN AF KAGEN. HVIS IKKE SÅ ER DE FÆRDIG. 
  • LAD DEM KØLE AF PÅ EN BAGERIST 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar