lørdag den 4. juli 2015

Marengsbund med flødeskum og bær


Den her kage kan vist også godt sættes på en af sommerens faste lækre kager. Marengs, fløde og sommerens søde bær er som skabt for hinanden. Den er rigtig god til festelig lejligheder eller bare hvis man har lyst til lidt nemt og lækker dessert. 


Marengsbund med flødeskum og bær
4 personer 

Marengsbund 
3 æggehvider 
150 g flormelis 
Korn fra ½ vaniljestang 

4 dl fløde

1 bakke jordbær 
½ bakke blåbær
½ bakke hindbær 

  • Pisk æggehviderne stive
  • Pisk flormelisen i æggehviderne og pisk til det yderlig små 5 minutter. 
  • Kom marengsmassen ud på en bageplade med bagepapir og form det til en rund cirkel på 23-24 cm i diameter. 
  • Bag den midt i ovnen på 125 grader i 1 time. 
  • Når marengsbunden er færdig skal den køle helt af. 
  • Pisk fløde til skum og fordel det ud over marengsbunden i et jævnt lag 
  • Skyl og rens bærene og pynt din marengsbund færdig.
  • Servere den gerne straks. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar