torsdag den 16. juli 2015

Fyldt peberfrugt med Soy4you og groft bulgur


En fantastisk lækker kødfri ret med Soy4you. Et rigtig godt alternativ for kød og du vil blive glædelig overrasket. Det er en dejlig ret som godt kan minde om en form for kødsovs der er inde i peberfrugten, bare uden kød, men den har stadig den samme konsistens pga. Soy4you. Spring ud i det og du vil elske at skifte dit kød ud med dette lækre produkt! 

Fyldt peberfrugt med bulgur 
4 personer 

4 store røde peberfrugter

1 pose Soy4you mørk granulat 
1 rødløg, i tern 
2 fed hvidløg, i fine tern
140 g tomatpuré 
1 dåse hakket tomat med krydderier i
1 stang bladselleri 
6 dl vand 
1 grønsagsbouillonterning 
1½ tsk stødt spidskommen 
1 tsk paprika 
salt 
peber 

Server med groft bulgur til 4 personer, lavet som anvist på pakken. 


  • Svits løg og hvidløg af i olien til de bliver klare.
  • Tilsæt tomatpuré og hakket tomater og rør det sammen med løg og hvidløg. 
  • Tilsæt vand, bladselleri,  bouillon og soy4you samt alle krydderierne og lad retten småsimre mens du rør i det indimellem. Lad det simre i ca. 10-15 minutter. 
  • Smag retten til med salt og peber måske også lidt flere krydderier. 
  • Rent peberfrugterne og kom fyldet i dem og sæt toppen på. 
  • Bag dem midt i ovnen i ca. 40-45 minutter til de har fået farve.
  • Kog bulgur som anvist på pakken.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar