mandag den 11. august 2014

Kylling i rød karry

Kylling i rød karry og kokosmælk 
Så blev der lavet kylling i rød karry og jeg eelllsker rød karry! Det er ikke lige som alm. karry på nogen måde. Den er lækker stærk og stadig dejlig rund i smagen og en anelse sød synes jeg :) Men man skal passe lidt på med ikke at bruge for meget, da det ellers kan blive en meget stærk oplevelse at spise. Og vil sige at vejret lige nu er til lidt spicey gryderet :)


Kylling i rød karry 4 personer 

450-500 g kyllingbryst i tern 
1 mellemstor hakket løg
2 spsk olie
2-3 spsk rød karrypasta, smag dig evt. dig frem til om det skal være stærkere, den må godt bide lidt på tungen.
2 stor dåse kokosmælk
3-4 gulerødder, skåret i skiver 
1 stor rød peber i strimler
1 dl madlavningsfløde  
3-4 stk forårsløg, skåret i strimper til at toppe retten med når den serveres
salt og peber
jævn sovsen til med lidt majsstivelse blandet op med vand

server ris til kogt efter anvist på pakken. 

Rens og skær alle grønsagerne til. Skær kyllingen i mundrettet stykker.
Kom olie i en mellemstor gryde sammen med rød karry og svits det af sammen med kyllingen. Når kyllingen er blevet svitset igennem tilsætter du løg og lader det stege kort med og så tilsætter du kokosmælk og de snittet gulerødder og lad det småsimre i ca. 15 minutter. Tilsæt rødpeber og lad det simre 5 minutter mere. Kom madlavningsfløde i for at rund den lidt af og smag til med salt,peber og evt. mere rød karry. Jævn sovsen til med lidt majsstivelse blandet op med kold vand. Snit nogle forårsløg og drys over ved serveringen sammen med kogte ris til. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar