onsdag den 30. juli 2014

Pizzasnegle

Pizzasnegle med skinke og oksekød
Så blev der bagt en helt masse pizzasnegle til fryseren, lige til at tage op og med på tur eller hvis aftensmaden skal være lidt let her i sommervarmen. Så det nemme at tage op af fryseren og lige lune i ovnen og så en lækker salat til.  Jeg havde en rest af oksekød fra dagen før som jeg gemte. Jeg vil gerne have nogle dejlige fyldige pizzasnegle, nogle som ikke går hen og bliver kedelig og tørre. Så jeg kommer godt med fyld i mine og gerne lidt ekstra ost på toppen :) 

Pizzasnegle ca.40-43 stk

Dej
4 dl mælk 
25 g gær
1 dl lunkent vand
80 g smør
2 spsk sukker 
knsp salt 
1 æg
ca. 1-1½ kg hvedemel, skift gerne 1/3 del ud med  

Tomatsovs
1 d hakket tomater med eller uden krydderier 
1 stor dåse tomatpuré 
2 spsk ketchup
1 tsk tørret basilikum
salt & peber  

Skinkefyld 
1½-2 pakker skinkestrimler
1 pak pizzaost 250 g, gem en lille smugle til at komme oven på pizzasneglen 
Halvdelen af tomatsovsen 
bland alle tingene sammen til skinkefyld.

Oksefyld
250 g hakket oksekød 
1 spsk olie
2-3 spsk stødt spidskommen 
1/3 af 1 tsk  hvidløgsgranulat
½ tsk rosepaprika 
salt & peber 
halvdelen af tomatsovsen 
1 pakke pizzaost 250 g gem en lille smugle til at komme oven på pizzasneglen
Bland alle tingene sammen til oksefyld.

Kom smør og mælk i en lille gryde og varm det stille op til smører er helt smeltet og lad det køle lidt af. Opløs gæret sammen med lunkent vand. Hæld mælk/smør, salt og sukker og rør det rundt til sukker og salt er opløst. Rør ægget ud og tilsæt lidt mel af gangen. Kom mel i til dejen ikke klistre for meget mere til du kan ælte den på bordet. Når dejen ikke klistre fast til hænder og bord og du har æltet den MEGET godt sætter du den til hævning i ca.1½-2 timer et lunt sted med et viskestykke over. Når Dejen har hævet er det vigtig du ikke ælter dejen inden du ruller den ud, da det er laaaangt nemmere at rulle ud, hvis du ikke ælter den. Rul halvdelen af dejen ud til et stort rektangel og smør den med skinkefyldet og rul sammen som en roulade og skær ca. 1 cm tykke snegle ud og plaser dem på en bageplade med bagepapir. 
Rul den anden halvdel ud og kom oksefyld på og rul igen sammen og skær 1 cm tykke snegle ud og plaser på en bageplade. Bag midt i ovnen på 200 grader i ca.10-15 minutter til osten er ved at blive gyldenbrun. Lad dem køle af på en bagerist inden du bakker dem ned i poser og i fryseren. Ingen kommentarer:

Send en kommentar