torsdag den 10. juli 2014

Daim muffins

Søde lækre & klistret daim muffins  

Det er helt klart en muffins der står højt på listen her hjemme! Hvem kan ikke lide daim og så i kage. 
Daimen i muffinsene smelter inde i ovnen når de bliver bagt og bliver til flydene karamel. De er så lækre når man bider dem over, så de dejlig svampet inden i og så finde du de små overraskelser af flydene karamel :) Det er en sikker vindere hos børn og unge. 

Daim muffins ca.15-18 stk  

180 g sukker
100 g blød smør
1 tsk vaniljesukker 
1 tsk bagepulver 
230 g mel 
3 æg 
knsp salt 
1 dl letmælk
5 små pakker daim (140 g i alt) 

Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk smør og sukker luftig. Pisk et æg i af gangen og pisk godt mellem hver æg. 
Bland alle de tørre dele og hakket daim groft og fint og vend i dejen og til sidst mælk. 
Kom muffinspapirforme i en muffinsbakke og fyld dem 2/3 op. Bag dem midt i ovnen i ca.25 minutter, tjek efter med en tandstik om der sidder rå dej på, hvis ikke så er de færdig. 
lad dem køle af på en bagerist. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar