onsdag den 16. juli 2014

Frokost af rester


Husk din mad smager mindst ligeså godt dagen efter! Faktisk ofte meget bedre da alle ingredienserne har fået lov til at trække og smagen bliver kraftigere og bedre. Man kan evt. pifte den en tand mere op, og det behøver ikke at være det vilde. Man kan også anrette den på en helt anden måde og en et fint glas man kan sidde og hygge med mens man arbejder eller bare sidder og ser fjernsyn. 
Jeg lavede denne her lækre tomatsuppe med kødboller, og ja alle bollerne blev spist og der vare en rest suppe tilbage. Så lad være med at smide det ud, man kan godt spise den uden kødboller ;) Jeg tilføjede sådan nogle smarte bittesmå stykker pasta, ikke suppehorn, de her er meget meget mindre og er med til at give suppen lidt fylde, men hellere ikke for meget. Og så lige et par sprøde rustikki sticks med ost og salt til så bliver det ikke bedre, men med dem har jeg snydt lidt og købt da man ikke altid kan lave alting selv lige i farten ;P  En lille klat cremefraiche til vil også gøre underværker!

Opskriften på tomatsuppe kan ses (her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar