onsdag den 4. marts 2015

Chokolade muffins med center

Center chokolade muffins 

Lækre chokolade muffins der gemmer på en overraskelse i midten i form af chokolade/karamel. De er dejligt snasket og klistret i midten og der gemmer sig også små chokoladestykker rundt omkring, så du får næsten ikke en mere intens chokolade muffins som smager fantastisk. 


Chokolade center muffins 
ca.15 stk 

145 g rørsukker, alm. hvid sukker er også fint
korn fra ½ vaniljestang, eller 1 tsk vaniljesukker  
100 g blød smør 
3 æg
180 g hvedemel 
35 g fuldkorn hvedemel, kan også erstattes af alm. hvedemel 
6 spsk kakaopulver 
100 g mørk chokolade, hakket groft - eller små chokoladeknapper 
knsp. salt 
1½ tsk bagepulver 
½ dl mælk 
15 stk. Center chokolade, der er ca. 12-13 stk i en rulle 

Glasur 
flormelis
kakaopulver 
koldt vand 

  • Pisk smør, sukker og vanilje sammen til en luftig masse 
  • Pisk et æg i af gangen med godt mellemrum mellem hver æg
  • Bland alle de tørre ingredienser og hakket chokolade sammen og vend i æggemassen skiftevis med mælk
  • Kom muffinspapirsforme i en muffinsbakke og fyld dem halvt op med dej og kom en center i hver og fyld dem op med mere dej. Der må godt komme dej op til kanten. 
  • Bag dem midt i ovnen på 185 grader i ca. 15-20 minutter, tjek evt. efter med en tandstik og der sidder rå dej på, for så skal de have lidt længere tid. 
  • Tag dem ud af ovnen og lad dem køle helt af inden du kommer glasur på. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar