Red velvet cupcakes med vanilje frosting
De der cupcakes er ved at være lidt populære at lave her hjemme og denne gang skulle der laves red velvet. En super lækker cupcake der har smag af kakao selvom kagen faktisk er rød, det er da lidt sjovt :) Og så pynter sådan nogle cupcakes jo altid godt på et bord til alle slagt lejligheder.
Red velvet (24 stk) 1 cup = 250 ml = 2,5 dl
1 1/2 kop sukker
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 tsk kakaopulver
1 1/2 kop vegetabilsk olie
1 kop kærnemælk, stuetemperatur
2 store æg, stuetemperatur
2 spsk rød frugtfarve
½ spsk pink frugtfarve
1 tsk hvid destilleret eddike
1 tsk vanille ekstrakt
forvarm ovnen på 200 grader.
Kom muffins-papirforme i en muffinsbakke og stil til siden så det er klar.
Pisk æg og sukker luftigt med et æg af gangen, med god mellemrum mellem æggene. Bland alle de tørre ingredienser og sigt i æggemassen mens du vender det rundt med en dejskraber. Tilsæt olie, kernemælk, eddike, vanille ekstrakt og frugtfarve og rør det til en jævn masse. Fyld formene 3/4 dele op med dej, skru ovnen ned på 180 grader og bag midt i ovnen i ca. 15-20 minutter, tjek dem efter med en tandstik om der hænger dej fast for så de nemlig færdig, hvis der sidder lidt skal de have mere, men hold godt øje med dem.
Lad den køle helt af inden de toppes med din yndlings frosting.
Forskellige slags frostinge kan ses (her)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar