onsdag den 11. juni 2014

Forårsfrikadeller m. kold kartoffelsalat

Forårs-frikadeller med kold kartoffelsalat 
Forårsfrikadeller er blandt nogle af mine yndlings frikadeller. De er så fuld af smag og passer til rigtig mange ting så det behøver ikke være kartofler og brun sovs som man altid plejer at lave til frikadeller. Hvis man kan lide krydderier i sit mad er de her nemlig et hit! Og en lækker kold salat eller ovenstegte kartofler med en lækker guacamole til er et hit her hjemme, så vil du prøve nogle nye og spændende frikadeller skal du tager og prøve disse! 


Forårs-frikadeller 

500 g hakket svinekød
1 æg 
ca.3-4 spsk mel 
ca. 1 ½ dl vand
1 revet løg
2 knsp chili
2 fed hvidløg (presset
2 tsk stødt spidskommen 
1 håndfuld hakket persille 
salt og peber


Rør farsen sej med salt. Tilsæt løg,hvidløg,chili,spidskommen,persille og peber og rør det sammen. Slå ægget ud og rør farsen sammen. Mælk hældes og røres i og til sidst mel. stil det på køl i ca 10 min.
Form og steg dem på panden



Ingen kommentarer:

Send en kommentar