fredag den 27. marts 2015

Bruschetta - 3 nemme slags på 20 minutter

3 hurtige Bruschettaer  
 

Når det både skal være nemt og lækkert på en gang. Bruschetta kan passe ind i mange anledninger og man kan lave utrolig mange lækre udgaver. Man kan nemt lave dem til en lille hygge aften med nogle venner, eller som en forret. Man kan også bare lave og spise dem fordi de smager skønt.


Bruschetta
2 personer ca.12 stk 

1 bruschetta ellers kan du også anvende ciabattabrød
rød og grøn pesto 
1-2 tomater, i skiver 
ca.8-10 cherrytomater 
1 rødløg 
1 spsk citron saft 
1 avokado 
2 bøffelmozzarella, skåret i skiver 
ca.5-6 friske blade basilikum, hakket groft 

  • Skyl og skær cherrytomater i kvarte stykker. 
  • Snit løg i tern og bland det sammen med cherrytomater i en lille skål sammen med citronsaft og basilikum. 
  • Skær avokadoen i tern.
  • Skær mozzarellaen i skiver.
  • Skær brødet ud i ca.12 skiver og kom dem på en bagerist med bagepapir.
  • Fordel rød og grøn pesto på brødskiverne som det nu passer dig hvad du vil have flest med. Kom 1 skive mozzarellaost på hver af brødene, kom en skive eller 2 tomater på nogle af dem og sæt dem i en forvarm ovn på 200 grader til osten smelter og begynder at tage lidt farve. 
  • Når de er færdig fordeler du tomat-mixet og avokadoen på dem som du ønsker skal være med. 
  • Jeg lavede 3 slags: Nogen med rød pesto, ost og avokado - Grøn pesto, ost og tomat-mix og så nogen med grøn pesto, ost og tomatskiver. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar