tirsdag den 10. marts 2015

Müslibar med chokolade

Crunchy müslibar med mørk chokolade 

Så blev der lavet lidt lækkert til madpakken eller når den søde tand kalder efter noget sødt og crunchy. Det er nogle rigtig lækre müslibar som er fyldt med forskellige korn og gryn. De er utrolig nemme at lave og tager hellere ikke så lang tid. Du kan altid tilføje nogle tørret frugter og nødder og gøre den til din yndling müslibar. 


Müslibar med chokolade 
ca.18 stk 

25 g smør
80 g rørsukker 
225 g akaciehonning 
Korn fra ½ vaniljestang ellr ½ tsk vaniljesukker 
90 g Rice krispies
145 g trekornsflager 
60 g havregryn 
65 g sesamfrø 

150 g mørk chokolade 

  • Kom Smør, rørsukker, vaniljekorn og honning op i en stor gryde og smelt det sammen til en ensartet masse, det skal ikke koge for vildt. 
  • Beklæd en form på 27x25 cm, hvis du ikke har en der passer så kan du tilpassen den ved at komme sølvpapir ud i siderne så den passer. Krøl bagepapiret sammen til en kugle og glat den ud iden, så den nemmer at få til at passe ned i formen
  • Bland alle de tørre dele sammen og kom det ned i honningmassen og bland det godt sammen
  • Kom det hele op i formen og fordel det jævnt ud med en ske. Tag et nyt stykke bagepapir over og pres det godt sammen så det kommer til at blive mere kompakt 
  • Kom det ind i en forvarm ovn på 125 grader i ca.20-25 minutter, til det bliver lidt gyldent
  • Tag den ud af ovnen og lad den køle af 1 time ca og skær den ud i bar. 
  • Smelt chokoladen over et vandbad og kom chokolade på dem enten med en ske eller kom det i en sprøjtepose og klip et lille hul og sprøjt det udover dem. 
  • Chokoladen skal størkne inden du pakker dem ind i madpapir og kommer dem i en tætlukket boks. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar