onsdag den 18. marts 2015

Skovbær yoghurt med trekornsflager

Yoghurt med skovbær og trekornsflager toppet med æbler og honning

En lækker start på dagen! Det behøver ikke at være trist og kedeligt at spise yoghurt om morgen og der ingen undskyldning hvis man skal hurtig ud af døren, for du kan sagtens lave den i et glas med låg på og så tage den med. Man kan lave sin egen favorit yoghurt med de frugt og bær man nu kan lide og blend det sammen og selv bestemme hvilken en konsistens du ønsker den. Om den skal være lækker cremet eller der godt må være lidt hele bær og frugter i er helt op til en selv. 

Skovbær yoghurt 
2 potioner 

4-5 dl Neutral yoghurt eller græsk yoghurt er også rigtig godt at bruge

1 håndfuld blandet bær, man kan sagtens bruge frostposer med blandet skovbær, de skal bare være tøet op inden, for ellers laver du en form for is. 

4 spsk trekornsflager, eller brug havregryn, der kan også tilsættes lidt hakket nødder, kokos, tørret bær/frugt og andre former for gryn 

1 æble, i små tern 

Akaciehonning 

  • Blend yoghurt med bær i en blender eller så kan en stavblender også bruges. Blend til du får den konsistens du kan lide. 
  • Kom lidt yoghurt i et glas skiftevis med trekornsflager og slut af med trekornsflager.
  • top den med æbler i små tern og en lille smule akaciehonning eller en anden honning hvis det ønskes. 
  • Hvis du skal på farten kan du tage et glas med låg på og så tage den med. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar