Center chokolade muffins
Lækre chokolade muffins der gemmer på en overraskelse i midten i form af chokolade/karamel. De er dejligt snasket og klistret i midten og der gemmer sig også små chokoladestykker rundt omkring, så du får næsten ikke en mere intens chokolade muffins som smager fantastisk.
Chokolade center muffins
ca.15 stk
145 g rørsukker, alm. hvid sukker er også fint
korn fra ½ vaniljestang, eller 1 tsk vaniljesukker
100 g blød smør
3 æg
180 g hvedemel
35 g fuldkorn hvedemel, kan også erstattes af alm. hvedemel
6 spsk kakaopulver
100 g mørk chokolade, hakket groft - eller små chokoladeknapper
knsp. salt
1½ tsk bagepulver
15 stk. Center chokolade, der er ca. 12-13 stk i en rulle
Glasur
flormelis
kakaopulver
koldt vand
- Pisk smør, sukker og vanilje sammen til en luftig masse
- Pisk et æg i af gangen med godt mellemrum mellem hver æg
- Bland alle de tørre ingredienser og hakket chokolade sammen og vend i æggemassen skiftevis med mælk
- Kom muffinspapirsforme i en muffinsbakke og fyld dem halvt op med dej og kom en center i hver og fyld dem op med mere dej. Der må godt komme dej op til kanten.
- Bag dem midt i ovnen på 185 grader i ca. 15-20 minutter, tjek evt. efter med en tandstik og der sidder rå dej på, for så skal de have lidt længere tid.
- Tag dem ud af ovnen og lad dem køle helt af inden du kommer glasur på.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar