onsdag den 26. august 2015

Vegetar squash lasagne


Lækker smagfuld vegetarlasagne. Pastapladerne er blevet skiftet ud med squash og kødet ud med granuleret soya fra Soy4you, gør det anderledes og spændende at sætte tænderne i en lasagne og hvis man har lyst til at prøve noget nyt så er det her helt klart værd at spring ud i. 


Vegetar squash lasagne 
4 personer

1 pose mørk granuleret soya - fra soy4you 
2 spsk olie
2 løg, hakket i tern
1 hvidløg, hakket fint
1 glas champignoner 
1 dåse hakket tomater - evt. med krydderier 
1 dåse tomatpuré 
1 rød peber, i tern 
6 dl grønsagsbouillonvand 
1 tsk paprika
salt
peber

1 stor squash eller 2 små, skåret til tynde plader 
1 karton bechamelsovse/ostesovs med muskatnød 
1 pose revet ost  



  • Svits løg,hvidløg og svampe af i en stor gryde med olie.
  • Tilsæt tomatpuré og de hakket tomater og rør det godt sammen. 
  • Tilsæt bouillonvand samt grydderier og rød peber.
  • Hæld posen med soya i og rør det godt sammen, lad det simre ca. 10-15 minutter. Smag det til med salt og peber. 
  • Tag et ildfast fad og hæld lidt bechamelsovse/ostesovs i bundet og kom squash plader ovenpå, dernæst sovs, bechamelsovse/ostesovs og squash plader og sådan bliver du ved til der ikke kan være mere i fadet. Slut af med ost på toppen. 
  • Sæt den i ovnen på 200 grader i ca. 30-35 minutter. 
  • Lad den køle af i små 5 minutter inden du serverer den. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar