tirsdag den 4. august 2015

Bønnefritter med medister og coleslaw


Lækre sprøde bønnefritter, er en fantastisk tilbehør til rigtig mange ting. De tager ingen tid at lave og der kan både bruges friske som frosne bønner. De er også rigtig lækre som sådan en lille snack med en god aioli dip til at dyppe dem i. 


Bønnefritter med sesamfrø
2 personer 

1 spsk olivenolie 
200 g friske eller frosne bønner
et lille strø stødt spidskommen, kan undlades
salt 
sesamfrø 

Opskriften på coleslaw kan ses (her) Skift evt. spidskål ud med et rødt spidskål


  • Bland bønnerne med olie, spidskommen og salt og fordel dem på en bradepande med bagepapir. 
  • Bag dem midt i ovnen på 200 grader i ca. 25-30 minutter, vend dem ved halvvejs. 
  • Kom dem op i en skål og vend dem med sesamfrø og server straks. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar