torsdag den 27. februar 2014

Chokolade muffins med svesker

SMÅ, BLØDE CHOKOLADE MUFFINS MED SVESKER 

ENDNU ENGANG BLEV DER LEGET I KØKKENET MED MUFFINS OG KIGGEDE I SKABET 

EFTER SPÆNDENDE TING JEG KUNNE BRUGE. OG KÆRESTEN SYNES JEG VAR TOSSET DA JEG FANDT POSEN MED SVESKER FREM DA HAN MENER DE KUN BRUGES TIL EN TING, HVIS MAN HAR ONDT I MAVEN. OG DET SYNES JEG BESTEM IKKE DE KUN SKAL BRUGES 
TIL :)

 OG JA HAN SIDDER OG SPISER DEM NU, SÅ DE MÅ VEL KUNNE BRUGES I MUFFINS OGSÅ. SVESKERNE GIVER DEM EN DEJLIG BLØD OG KLISTRET KONSISTENS INDEN I!



SMÅ, BLØDE CHOKOLADE MUFFINS MED SVESKER (8-10 STK) 

MUFFINS- DEJ

8-10 SVESKER
1½ DL MÆLK 
2½ SPSK SMØR
3 SPSK SUKKER 
1 ÆG ( KAN UNDLADES ) 
½ TSK VANILJESUKKER
2 SPSK KAKAO
2 TSK BAGEPULVER 
1 SPSK SIRUP 
13 SPSK MEL 

FREMGANGSMÅDE


  • VARM MÆLK OG SVESKER OP I EN GRYDE OG LAD DET KØLE LIDT AF
  • PISK SMØR OG SUKKER SAMMEN
  • PISK ÆGGET DER I TIL EN TYK MASSE
  • STAVBLEND MÆLK OG SVESKER ELLER KOM DET OP I EN ALM. BLENDER OG BLEND DET TIL EN ENSARTET MASSE. 
  • BLAND MEL,BAGEPULVER,KAKAO,VANILJESUKKER SAMMEN OG TILSÆT SKIFTEVIS MED MÆLK/SVESKEMASSEN OG SIRUP. 
  • KOM 2/3 AF DEJEN I MUFFINS-PAPIRFORME SOM ER SAT I EN MUFFINS-BAKKEFORM OG BAG MIDT I OVNEN PÅ 180 GRADER I 30-35 MINUTTER. TJEK EFTER VED AT STIKKE EN TANDSTIK NED I EN AF MUFFINS OG HVIS DER SIDDER DEJ PÅ SKAL DE HAVE LIDT MERE, HVIS IKKE ER DE FÆRDIG. 
  • LAD DEM KØLE HELT AF PÅ EN BAGERIST. 



2 kommentarer:

  1. Hold da op de ser lækre ud, og så er der så lidt sukker i! Dem skal jeg vist prøve :-)

    http://09tiblog.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. De er også super lækre og ja ik så meget sukker og stadig synes jeg de er dejlig søde som kager nu til dags skal være :)

      Mvh. Sidsel

      Slet