BROWNIE MED NOUGAT OG MANDLER
STOD MED LIDT MØRK CHOKOLADE EN MASSE BLØD NOUGAT OG MANDLER SOM JEG IKKE FIK BRUGT FÆRDIG HER I JULEN SÅ HVORFOR IKKE BIKSE EN LÆKKER SPRØD OG KLISTRET BROWNIE SAMMEN. SELVOM JULEN ER VED AT VÆRE SLUT, SKAL DET JO IKKE VÆRE SLUT MED EN MASSE LÆKKER KAGE :D SÅ MIN SØNDAG BLIVER SLUTTET AF MED NOGLE SØDE SMÅ STYKKER BROWNIE OG EN MASSE SCRABBLE MED KÆRESTEN :)
SPRØDE/SVAMPET OG KLISTRET BROWNIE
CA. 24 STK
175 G SMØR (SALTET)
100 G GOD MØRK CHOKOLADE
150 G BLØD NOUGAT
250 G SUKKER
3 SPSK KAKAO PULVER
3 ÆG
100 G MANDLER
FREMGANGSMÅDE
- HAK CHOKOLADE I STYKKER SAMMEN MED SMØR OG BLØD NOUGAT OG SMELT I EN SKÅL OVER ET VANDBAD TIL DET HELE ER SMELTET.
- TILSÆT SUKKER I CHOKOLADEMASSEN OG RØR TIL DET ER OPLØST
- HAK MANDLER GROFT OG BLAND SAMMEN MED CHOKOLADEMASSEN I EN SKÅL OG TILSÆT MEL/KAKAOPULVER
- PISK ET ÆG AD GANGEN DER I
- SMØR EN FORM I STØRRELSEN 33 X 23 CA. OG BEKLÆD MED BAGEPAPIR
- BAG MIDT I OVNEN PÅ 170 GRADER I CA.30 MIN
- DEN SKAL VÆRE KLISTRET INDENI MEN IKKE FLYDENE NÅR DU STIKKER EN TANDSTIK I.
- LAD DEN KØLE AF PÅ EN RIS OG SKÆR UD I CA. 24 SMÅ STYKKER.
- DE KAN OPBEVARES I EN TÆTLUKKET BOKS I CA.4-5 DAGE, HVIS DE HOLDER SÅ LÆNGE ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar