Pandekager fyldt med sommer. En fantastisk lækker sommerdessert med sommerens søde danske jordbær og iskold flødeskum. Det må vist være børnenes favorit og skam også de voksnes.
Alm. tynde pandekager
ca.12 stk
160 g hvedemel
4 dl mælk
3 Æg
½ tsk salt
1 spsk olie
2 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
smør til stegning
1/4 L fløde - til flødeskum
1 bakke jordbær
1 bakke blåbær
- Bland mel, sukker,olie og salt og vaniljesukker sammen.
- Pisk et æg i ad gangen til det er blevet ensartet.
- Tilsæt lidt mælk af gangen til det hele slipper op og dejen er fin og jævn.
- Sæt det på køl i ca.15 min. Rør lidt rundt i dejen inden du bruger den.
- Kom en lille tsk. smør på pande og bag nogle tynde pandekager.
- Skyl bærene og pisk fløden stift og fylde det i din pandekage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar