En rigtig lækker cremet pastasauce lavet på blomkål. En utrolig nem og hurtig sauce som smager utrolig godt sammen med pasta. Den har en dejlig mild smag af blomkål som passer perfekt sammen med den lille snert af karry og så til slut en masse sprødt bacon udover.
Blomkål sauce
ca. 1 Liter
½ blomkål
1 løg, i tern
1 fed hvidløg, i tern
1 spsk smør
1 tsk karry
½ tsk tørret timian
5 dl grønsagsfond
1½ dl fløde
salt
peber
2 pakker bacon i skiver
- Svits løg og hvidløg af i en mellemstor gryde til de bliver klare, tilsæt karry og timian svits det af i 3 minutter.
- Skyl og skær blomkålen i mindre stykker og kom den op i gryden sammen med grønsagsfond og kog blomkålen helt mør, det tager ca.10-15 minutter.
- Blend saucen helt glat og cremet med en stavblender eller i en alm. blender.
- Tilsæt fløde og lad dem blive varmet igennem 5 minutter og smag den til med salt og peber.
- Steg baconen sprødt og skær det i mindre stykker til at drysse ud over saucen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar