mandag den 15. juni 2015

Forloren hare med gulerod og sprød bacon


En rigtig mormor ret der er blevet piftet lidt op og serveret med en lækker perle couscous salat. En dejlig hverdagsret der let får ben at gå på! 


Sommerlig couscous salat (Opskrift her

Forloren hare med gulerod 
2-3 personer 

500 g hakket halv/svin 
2 gulerødder, revet groft 
1 æg 
3 spsk rasp 
½ dl vand
salt
peber 
1 pakke bacon i skiver
½ dl fløde
½ dl vand 

  • Kom kød, gulerødder, æg, vand, rasp, salt og peber op i en skål og rør det godt sammen.
  • Kom kødet i et ildfastfad og form den og kom bacon på.
  • Hæld fløde og vand omkring kødet. 
  • Sæt den midt i ovnen på 200 grader i ca.35-40 minutter, til baconen bliver sprødt. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar