tirsdag den 13. januar 2015

Bagt pære med chokolade

Himmelsk Pæredrøm 
En rigtig nem og hurtig pære dessert som ikke tager mange minutter at pakke ind i butterdej og så i ovnen. Den er rigtig lækker sammen med lidt vaniljeis. Den er lækker sprød udenpå og inden i er den bløde, saftige og søde pære som er blevet karameliseret lidt af rørsukkeret og så chokoladen som smelter omkring den. 


Pæredrøm 
4 personer 

4 modne conference pærer 
4 plader butterdej
ca.2 håndfulde chokoladeknapper 
2 spsk rørsukker 

  • Start med at skyl pærerne og skær lidt af enderne af og halvere dem på langs
  • kom to halve pærer på en plade butterdej, drys lidt rørsukker udover og kom en lille håndfuld chokolader omkring.
  • Pak nu pæren ind i små åbne pakker, du kan bruge lidt pisket æg til at lukke dem med.
  • Bag dem midt i ovnen på 200 grader i ca.40-45 minutter, når de har fået sig en fin gyldenbrun farve. 
  • Lad dem køle lidt af, men de må gerne være lune når du servere dem sammen med evt. lidt vaniljeis 






2 kommentarer:

  1. Mmm, pære belle helene i ny forklædning :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det kan man godt sige hehe :D Smager fantastisk :)

      Slet