tirsdag den 9. januar 2018

Rugbrødsmüsli



Hjemmelavet honningristet rugbrødsmüsli m. mørk chokolade, kokos og speltflager. Perfekt oven på yoghurten eller skyr. 
Istedet for at smide en rest kedelig tør rugbrød ud, kan du lige så godt riste den til en lækker müsli og så genbruge den, så undgår du også madspild. 


Rugbrødsmüsli m. Mørk chokolade

4-5 skiver tør rugbrød
1 stor håndfuld mandler
2 dl speltflager
3 spsk kokos
3/4 dl akaciehonning 
60 g mørk chokolade 70% 



  • Hak mandlerne groft.
  • Skær rugbrødet i meget små tern.
  • Rist rugbrødet af på en tør pande, når det er ved at være ristet af kommer du nødderne, speltflagerne og kokos op i panden og rister det kort med.
  • Hæld honningen udover og bland det godt sammen på panden og hæld det så over på en bageplade med bagepapir.
  • Sæt det midt i en forvarm oven på 200 grader og rist det færdig i ca. 10 min, mens du jævnligt vender i det.
  • Lad det køle helt af inden du hakker og blander chokoladen i og kommer det i en tætlukket boks eller glas. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar