torsdag den 25. maj 2017

Hjemmelavet koldskål




Hjemmelavet kærnemælkskoldskål med æg og tykmælk. 
Et at sommerens kølige fornøjelser udover is som vi alle glæder os til at spise. 
Man kan pifte sådan en koldskål lidt om med søde jordbær og myntesukker hvis man har lyst til det, og imponere gæsterne med en lille dessert efter grillmaden. 


Kærnemælkskoldskål med æg og tykmælk
4. personer - 1,5 L

3 æggeblommer
3-4 spsk sukker
1 stang vanilje eller 2 tsk vaniljesukker
5 dl tykmælk
1 liter kærnemælk 

Opskrifter på :
Myntesukker 
Hjemmelavet kammerjunkere 



  • Pisk æggeblommer, sukker og vanilje tyk og luftig.
  • Rør tykmælk i og til slut kærnemælk.
  • Kom de tomme vaniljestænger ned i koldskålen, mens den står på køl og venter på at blive spist. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar