Sommertærte med sensommerens lækre søde og saftige majs. Friske majs fra kolbe smager bare fantastisk i salater eller som i en tærte lige her.
Chicken & sweetcorn pie
2-3 personer
1 pakke færdigkøbt tærtedej eller brug den opskrift du plejer at bruge.
1 pakke kyllingestrimler eller andet kyllingekød ca.250 g
Majs fra 1 majskolbe
2 æg + 1 æggeblomme
2 dl fløde
salt
peber
timian
1 kugle mozzarella ost
- Lav dejen og kom den i en tærteform.
- Kom kyllingestrimler i bunden
- Skær majsene af kolben og kom dem oven på kyllingen.
- Pisk æg, fløde, salt og peber sammen og hæld over fyldet.
- Kom ost på og drys lidt timian udover.
- Bag den midt i ovnen på 200 grader i ca. 35-40 minutter. Tjek efter ved at skub lidt til den og hvis den ikke skvulber men er fast så den færdig.
- Lad den lige stå 5 minutter inden du serverer den.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar