torsdag den 13. august 2015

Chicken & sweetcorn pie


Sommertærte med sensommerens lækre søde og saftige majs. Friske majs fra kolbe smager bare fantastisk i salater eller som i en tærte lige her. 


Chicken & sweetcorn pie 

2-3 personer 

1 pakke færdigkøbt tærtedej eller brug den opskrift du plejer at bruge. 
1 pakke kyllingestrimler eller andet kyllingekød ca.250 g 
Majs fra 1 majskolbe 
2 æg + 1 æggeblomme 
2 dl fløde 
salt
peber 
timian 
1 kugle mozzarella ost


  • Lav dejen og kom den i en tærteform.
  • Kom kyllingestrimler i bunden 
  • Skær majsene af kolben og kom dem oven på kyllingen.
  • Pisk æg, fløde, salt og peber sammen og hæld over fyldet.
  • Kom ost på og drys lidt timian udover. 
  • Bag den midt i ovnen på 200 grader i ca. 35-40 minutter. Tjek efter ved at skub lidt til den og hvis den ikke skvulber men er fast så den færdig. 
  • Lad den lige stå 5 minutter inden du serverer den. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar