Lækker smagfuld vegetarlasagne. Pastapladerne er blevet skiftet ud med squash og kødet ud med granuleret soya fra Soy4you, gør det anderledes og spændende at sætte tænderne i en lasagne og hvis man har lyst til at prøve noget nyt så er det her helt klart værd at spring ud i.
Vegetar squash lasagne
4 personer
1 pose mørk granuleret soya - fra soy4you
2 spsk olie
2 løg, hakket i tern
1 hvidløg, hakket fint
1 glas champignoner
1 dåse hakket tomater - evt. med krydderier
1 dåse tomatpuré
1 rød peber, i tern
6 dl grønsagsbouillonvand
1 tsk paprika
salt
peber
1 stor squash eller 2 små, skåret til tynde plader
1 karton bechamelsovse/ostesovs med muskatnød
1 pose revet ost
- Svits løg,hvidløg og svampe af i en stor gryde med olie.
- Tilsæt tomatpuré og de hakket tomater og rør det godt sammen.
- Tilsæt bouillonvand samt grydderier og rød peber.
- Hæld posen med soya i og rør det godt sammen, lad det simre ca. 10-15 minutter. Smag det til med salt og peber.
- Tag et ildfast fad og hæld lidt bechamelsovse/ostesovs i bundet og kom squash plader ovenpå, dernæst sovs, bechamelsovse/ostesovs og squash plader og sådan bliver du ved til der ikke kan være mere i fadet. Slut af med ost på toppen.
- Sæt den i ovnen på 200 grader i ca. 30-35 minutter.
- Lad den køle af i små 5 minutter inden du serverer den.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar